Wedding DJ

Op zoek naar een wedding DJ omdat jullie gaan trouwen?

Te gek, jullie zijn bezig met de voorbereidingen voor de mooiste dag van jullie leven. Er moeten allerlei keuzes gemaakt worden over de dagindeling, de gastenlijst en de locatie. Wel of geen trouwvervoer, en kiezen jullie voor een band of een DJ op jullie huwelijksfeest? Een ding is zeker: de bruiloft moet van de eerste tot en met de laatste minuut perfect zijn. Daarom kun je bij Exclusive Deejays terecht voor een professionele wedding DJ, die zorgt voor een spetterend huwelijksfeest. Een avond die niet alleen onvergetelijk zal zijn voor jullie, maar ook voor alle gasten op jullie trouwfeest.

tips trouwen bruiloft

Een ervaren wedding DJ boeken voor jullie trouwfeest?

Een feest dat jullie op het lijf geschreven is

Bij de climax van de huwelijksdag, hét feest, draait het natuurlijk allemaal om de wensen van het bruidspaar. Het is jullie dag en jullie staan centraal. Samen met jullie gasten zorgt onze wedding DJ dan ook voor een onvergetelijke party op jullie trouwdag! Hoe bereiken we dat samen?

 1. Bezoek een kijkavond
  Op onze geheel vrijblijvende kijkavonden krijg je een perfecte indruk over wat wij als wedding DJ’s toevoegen aan jullie huwelijksfeest. Niet alleen kun je onze all over white DJ setting bekijken. Er zijn ook DJ’s uit ons team aanwezig en diverse live artiesten. Ga ontspannen zitten met een van onze entertainmentspecialisten die antwoord heeft op al jullie vragen over entertainment, muziekkeuze, techniek en veel meer.
 2. Maak een persoonlijke afspraak
  Vanzelfsprekend boek je een wedding DJ niet vanaf een plaatje of een brochure. Je wilt zeker weten dat het bedrijf waarmee jullie zaken doen, kan voldoen aan alle eisen die jullie stellen aan een DJ op jullie bruiloft. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen we alle details door. Hoe groot is de locatie, hoeveel gasten verwelkomen jullie, wat zijn jullie muziekvoorkeuren, zijn er wensen voor special effects of aanvullend entertainment?
 3. De offerte doornemen
  Op basis van jullie wensen voor een wedding DJ maken wij een voorstel op maat. Desgewenst nemen we het telefonisch met je door. Zo weten jullie exact wat Exclusive Deejays jullie aanbiedt als oplossing voor een geweldige feestavond.
 4. Bevestigen en doornemen met de DJ
  Op basis van de opzet die jullie goedkeuren, kiezen wij de beste wedding DJ voor deze job. Voorafgaand aan jullie grote dag neemt hij contact op. Dit is het moment om al jullie wensen die nog niet besproken zijn, samen door te nemen. Is er bijvoorbeeld een openingsdans? Willen jullie afsluiten met een bepaald nummer? Zijn er artiesten of muzieknummers die jullie absoluut niet willen horen? Het kan zo gek niet zijn, geef het door!
wedding dj

Yes, we do... Wedding Celebrations

Play

Wedding DJ zorgt voor complete beleving

Op basis van jullie voorkeuren en wensen zorgen wij ervoor dat de dansvloer van begin tot eind gevuld is. Bij Exclusive Deejays zijn jullie namelijk niet alleen verzekerd van een professionele, ervaren wedding DJ die jullie muziekvoorkeuren verwerkt in aansprekende DJ-set. Omdat het visuele aspect eveneens van grote invloed is op de sfeer tijdens jullie huwelijksfeest, zorgen wij voor een complete beleving. Reken op een exclusieve uitstraling passend bij jullie (kleuren)thema van de bruiloft, dankzij slimme lichtoplossingen en bijzondere special effects.

Wedding DJ boeken?

Met een DJ van Exclusive Deejays profiteren jullie onder meer van:

 • Een veelzijdig DJ-team met professionele, representatieve DJ’s
 • Luxueuze styling door onze witte, hoogwaardige settings
 • Topmerken in licht, geluid en beeld (dus een topbeleving voor alle gasten)
 • Goede communicatie voor en tijdens jullie feest
 • Samenwerking met vooraanstaande feestlocaties en weddingplanners

 

Wanneer jullie kiezen voor een wedding DJ van Exclusive Deejays zijn jullie verzekerd van een DJ op jullie bruiloft. Dankzij ons veelzijdige DJ-team, heb je hier geen enkele zorg over. Bovendien bestaat ons team naast DJ’s ook uit een groot aantal live-artiesten. De samenwerking tussen een of meerdere muzikanten en een DJ geeft jullie huwelijksfeest extra glans.

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid