Over Exclusive Deejays

Exclusive Deejays is in 2006 ontstaan uit een jongenshobby van twee vrienden. Stefano Fadda en Marco Schetters begonnen in 1994 als twaalfjarige kerels met draaien op een klein feestje in de garage. Vervolgens waren er de jeugddisco’s en verjaardagen van familie en vrienden. Het zakcentje wat ze ermee verdienden ging niet op aan uitgaan, scooters of kleding. Ze kochten nieuwe mengtafels, geluidboxen en vinyl. Hun werkveld verplaatste zich naar clubs en discotheken en ‘tussen de bedrijven door’ gingen ze allebei studeren.

DJ Brabant

Music was our first love...

Passie
Met een diploma op zak en een vast contract bij hun werkgevers, leken ze hun DJ-carrière langzaamaan achter zich te laten. Toch bleven vaste klanten vragen om hun expertise. Sterker nog, de aanvragen namen toe. En toen was het moment daar waarop ze besloten hun passie te volgen. In 2006 zag Exclusive Deejays het levenslicht. Met een pool jonge, getalenteerde DJ’s gingen ze aan de slag. Een interne opleiding en training on the job maken ook vandaag de dag nog onderdeel uit van het selectietraject dat elke aspirant DJ doorloopt.

Gestroomlijnde organisatie
Inmiddels is Exclusive Deejays een bekende naam in de wereld van high end entertainment. In Nederland en ook daarbuiten. Onze focus ligt op muziek, maar we kiezen ook altijd voor hoogwaardige uitstraling waarbij techniek ondersteunend is en alles tot in de kleinste details klopt. Immers, een feest draait om beleving. De juiste technische basis is daarbij juist op de achtergrond. Ons team bestaat uit DJ’s, live musici, technici en entertainmentspecialisten die elk traject begeleiden.

Waardevolle partnerships
Exclusive Deejays gelooft in de kracht van samenwerking. Daarom hebben we partnerships met specialisten op aanverwante gebieden. Op een flink aantal toplocaties in heel Nederland zijn we huisleverancier. Ook worden we vaak geboekt door bedrijven, boekings- en entertainmentbureaus. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk op het gebied van catering, weddingplanners, facilitair verhuurders en decoratie in het hoge segment. In samenwerking met ontwerpers en interieurbouwers ontwikkelen we bovendien continu nieuwe settings en booths. Voor al onze partnerships geldt dat we elkaar versterken in uitstraling en aanpak. Zo bereiken we het gezamenlijke doel: een totaalbeleving en blijvende herinnering creëren voor onze klanten.

Wil jij weten hoe Exclusive Deejays jouw feest of event naar een onvergetelijk level tilt?

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid

Stel al je vragen aan Naud en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten