Drive in show boeken of huren

Een drive in show van Exclusive Deejays is een high end, professionele DJ show die aansluit bij de locatie, het aantal gasten en de gewenste sfeer. Op zoek naar een DJ voor een bruiloft, jubileumfeest of juist een zakelijk event, waarbij licht, geluid, techniek en special effects tot in de puntjes verzorgd worden? Bij Exclusive Deejays ben je verzekerd van een complete drive in show, waarbij aandacht is voor alle details.

Direct prijslijst van onze drive in shows downloaden 

drive in show

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven van een exclusieve drive in show?

Een drive in show op maat

Wij begrijpen dat elke locatie vraagt om een eigen specifieke benadering, bijvoorbeeld als het gaat om de techniek. Onze ervaren professionals stemmen de techniek en sfeer af op de feestlocatie en het aanwezige gezelschap. Een gevarieerd palet aan bewegende en gekleurde lichteffecten zorgt voor de gewenste setting. Onze trendy – in eigen huis ontworpen – DJ-meubels geven de drive in show bovendien een unieke uitstraling.

Soorten drive in shows

Welke drive in show van Exclusive Deejays geschikt is voor jou feest, is van diverse factoren afhankelijk. Hoe groot is de locatie? Hoeveel personen worden er op het feest verwacht en wat is de samenstelling van dit publiek? Is er een thema waar de DJ show op moet aansluiten? Samen bespreken we deze vragen en jouw wensen. Gaat jouw voorkeur uit naar een eenvoudige show zonder poeha, of wil je het liefst een complete DJ-set met alles erop en eraan? Exclusive Deejays biedt verschillende drive in shows, voor intieme borrels tot een indrukwekkend club-effect op jouw feest.

Waarom kiezen voor een drive in show van Exclusive Deejays?

 • Geavanceerde techniek afgestemd op de feestlocatie en het gezelschap
 • Unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen DJ settings
 • Uitstekende support in voorbereidingsfase en tijdens het feest
 • Team met professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring en live-artiesten die de DJ-act spectaculair aanvullen

This is how we party (in style)!

Play

Drive in show passend bij jouw wensen

Je hebt iets te vieren en wilt je gasten een onvergetelijke dag of avond bezorgen. Exclusive Deejays is de garantie voor een spetterend feest met support van het beste licht en geluid! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, jubileum of een zakelijk event: de sfeer die je nastreeft ondersteunen wij met een eigentijdse en exclusieve uitstraling. Combineer dat met het vakmanschap van een ervaren DJ en alle ingrediënten voor een perfecte party zijn aanwezig! Elementen die van belang zijn bij het kiezen van de juiste drive in show setting:

 • Het aantal gasten
 • De omvang van de ruimte
 • Technische voorzieningen op de feestlocatie
 • De gewenste sfeer (bijv. modern, minimalistisch, wit, retro, eighties, noem maar op)
 • Muziekvoorkeuren (allround, house, lounge, eighties, alles kan!)

 

Extra’s bij een drive in show

De kwaliteit van de DJ bepaalt het succes van de avond, maar natuurlijk kunnen jullie er altijd een schepje bovenop doen met extra entertainment. De DJ’s van Exclusive Deejays hebben een groot technisch team achter zich, dat ondersteuning biedt op tal van vlakken. Misschien willen jullie een spetterende opening voor het feest of juist een knaller van een afsluiter. Wat denk je van een DJ die samen met een zangeres of live artiest optreedt? Alles is mogelijk. Hieronder een greep uit de extra’s die veelvuldig worden gekozen bij onze drive in shows.

 • Special effects in de vorm van CO2 kanonnen, confettishots, lasershows, bewegend beeld op de achtergrond
 • Een DJ setting volledig gecustomized, bijvoorbeeld met de initialen van een bruidspaar of het logo van het bedrijf waar het feest plaatsvindt
 • Een verlichte dansvloer, eventueel met vooraf geprogrammeerd patroon of een speciaal afspeelprogramma voor een openingsdans
 • Een zangeres of muzikant als extra bij de DJ, denk aan bijvoorbeeld een saxofonist of percussie
drive in show

Kiezen uit het grote aanbod: hoe doe je dat?

Het is jou vast al opgevallen, naast Exclusive Deejays zijn er tientallen andere aanbieders van drive in shows. Tja, dat is lastig kiezen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Met deze tips helpen we je graag om de beste show voor jouw feest, evenement of happening te kiezen.

 • Beoordeel de website op uitstraling. Past deze bij het feest dat jij voor ogen hebt? Dan zou je zomaar eens een match kunnen hebben.
 • Lees reviews, bezoek hun social media kanalen en referenties om een goed beeld te krijgen van de klanttevredenheid.
 • Bekijk hoe groot een bedrijf is. Een DJ die voor zijn hobby drive in shows verzorgt kan hartstikke goed zijn, maar wat gebeurt er als hij ziek is of door omstandigheden niet kan komen? Vraag hoe dat wordt opgelost of kies voor een bedrijf (zoals Exclusive Deejays) dat meerdere DJ’s heeft en dus zekerheid kan bieden.
 • Doe een prijsvergelijk en kijk daarbij verder dan wat er onder aan de streep staat. Begrijp je het verschil niet door een wirwar aan technische elementen? Neem dan gewoon contact op en stel je vragen. Goedkoop is leuk, maar goed is beter. Jouw feest moet immers onvergetelijk worden. Geef de partij van jouw voorkeur gewoon eerlijk aan wat je budget is, dan kan je samen kijken wat nodig is om het passend te maken.
 • Ga kijken bij een kijkavond of demo-avond, op die manier krijg je een goede indruk van het team dat schuilgaat achter de drive in shows en kan je bovendien al je vragen stellen.

Hebben we je zo op weg geholpen om de allerbeste DJ en drive in show te vinden voor jouw feest? Hopelijk wel! En als je vragen hebt of je wilt graag meer informatie over onze shows ontvangen, neem dan snel contact op of download direct de prijslijst.

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid