DJ Verjaardagsfeest

Een verjaardagsfeest draait om beleving. Of je nu een sweet sixteen organiseert waar nog jaren over nagepraat mag worden, je zelf de 30, 40 of een andere mijlpaal aantikt, of je juist een surpriseparty wilt geven voor je ouders die 60 worden. Iedere verjaardag is speciaal, en niet ieder feest is hetzelfde. Met Exclusive Deejays neem je een partij in de arm die dat precies in de smiezen heeft. In overleg met jou zet ons professionele DJ-team precies neer wat jij voor ogen hebt met je verjaardagsfeest. Of nog nét iets meer.

DJ Verjaardagsfeest - Exclusive Deejays

We age not by years, but by stories

Ben jij binnenkort jarig? Dat verdient een feestje! Of je nou een klein, knus feestje viert, of eens flink uitpakt: de stijlvolle DJ’s van Exclusive Deejays luisteren ieder verjaardagsfeest op. Met een playlist die past bij jou en je gezelschap. En met een DJ-booth die qua uitstraling en technische ondersteuning in je feestlocatie past. Wij willen dat iedereen een topavond heeft!

Wil je meer weten over de aanpak van Exclusive Deejays?

Exclusive Deejays: passend entertainment voor iedere smaak

Exclusive Deejays helpt je graag aan passend entertainment voor jouw verjaardagsfeest. Onze ervaren DJ’s zorgen voor de juiste muzikale omlijsting van je feest. Extra uitpakken? Naast professionele DJ’s werken wij samen met veel live-artiesten. Zo maak je een bijzondere combinatie van opzwepende beats van de DJ en een unieke live performance. Wij kiezen we altijd voor een hoogwaardige uitstraling, die past bij jouw party. Een ingetogen zanger of zangeres, een swingende saxofonist of juist een MC die tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer brengt: alles klopt tot in de kleinste details. Onze entertainmentspecialisten vertellen je er graag alles over.

De beste apparatuur voor een optimale beleving

Vier je je verjaardagsfeest feest bij je thuis, of op een externe locatie? De keus is natuurlijk geheel aan jou. Wij zorgen dat we onze techniek volledig afstemmen op (de omvang van) de ruimte, de akoestiek en de hoeveelheid gasten. Natuurlijk plaatsen we alle technische apparatuur zo onzichtbaar mogelijk, bij ons draait namelijk alles om beleving! Met onze kwalitatieve ondersteuning in licht en geluid maken we van elke ruimte een toplocatie met de sfeer die jij voor ogen hebt.

It’s your birthday: time to drink champagne and dance on tables

Deel je wensen en ideeën met ons en wij helpen je er een geweldig verjaardagsfeest van te maken! Kies je voor Exclusive Deejays? Dan kies je voor een DJ-team dat ontzorgt. Zo geniet je zelf ook van het feest dat je organiseert. Tijdens de dag of avond zelf hoef jij je nergens zorgen over te maken. Vele jarigen gingen je al voor.

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op