Wilt u uw gasten overrompelen direct wanneer ze binnenkomen?
Exclusive Deejays zorgt voor styling van de feestruimte in een sfeer die onderstreept dat alles klopt! Van moderne LED-verlichting (toepasbaar op wanden en in de ruimte) tot bewegend licht (zogenaamde moving heads) voor een echt club-effect en trendy staanders met eindeloos veel verlichte kleurmogelijkheden. En natuurlijk door een strak vormgegeven DJ-booth, die door ons in eigen huis is ontwikkeld. Past standaard niet bij u? Laat dan de styling over Exclusive Deejays. Kies uit een van de verschillende ambiance pakketten of laat ons geheel op maat een concept bedenken.

Alpha Booth
De Alpha Booth is zonder twijfel de populairste eyecatcher uit onze stylingcollectie. Hij is er in zwart en in wit. De transparante plaat aan de voorzijde is voorzien van LED-verlichting. Het is mogelijk om hier op maat een boodschap op te laten plaatsen, bijvoorbeeld de naam van het bruidspaar, het bedrijf of een verwijzing naar een thema.

Ambiance pakket I
Op de feestlocatie worden vier statische LED strips verspreid die de ruimte sfeervol verlichten. Het is mogelijk om een kleurselectie te maken die volledig aansluit bij het thema of de sfeer van uw feest.

Ambiance pakket II
Met vier LEDstrips waaruit dit pakket bestaat, toveren wij de feestlocatie om tot een ruimte die alle denkbare sferen kan krijgen. De wanden zijn door de LED-strips in eindeloos veel kleuren te transformeren.

Ambiance pakket III
Met dit sfeerpakket pakt u uit! Laat de sfeer van de locatie veranderen gedurende het feest of kies een vaste uitstraling waarbij het licht tot in detail is aangepast op de sfeer die u voor ogen heeft. Vanaf de vloer worden de wanden uitgelicht door 8 LED-strips.

Exclusive Club beleving
Om optimaal te kunnen genieten van een echte clubbeleving plaatsen we voor de volledige aankleding van de feestlocatie 2 staanders aan de dansvloer met bewegende en dynamische spots. Of het nu om soul, dance of juist feest der herkenning gaat, met Club Exclusive Deejays is de sfeersetting compleet. Zo creëren we voor u en uw gasten een écht unieke clubbeleving.

Party Starter
Knallend het feest beginnen of juist spetterend afsluiten? Het Party Starter pakket bestaat uit twee keer twee confettishoots in metallic goud en zilver of een vooraf door u gekozen kleur. In combinatie met een subtiel rookeffect en een luide knal, zorgen ze er gegarandeerd voor dat het feest direct losbarst of juist met een climax eindigt.

Patroon LED dansvloer
The dancefloor is yours! Breng het gevoel van de seventies naar uw feest met een moderne, maar authentiek uitziende LED-verlichte dansvloer. Alle kleuren en patronen zijn mogelijk, de vloer verandert mee met de muziek en de sfeer van de avond. Stilstaan is geen optie!

drive in show