DJ met zangeres

Een DJ met zangeres geeft een extra dimensie aan elk feest of event. Overweeg je die combinatie in te zetten voor jouw feestelijke dag of avond? Of het nu voor een huwelijk, een bedrijfsfeest, verjaardag of een ander soort feest is, met een DJ in combinatie met een zangeres til je het feest gegarandeerd naar een hoger niveau. Iedereen zal napraten over de speciale dynamiek tussen beide artiesten en het publiek zal nauw betrokken zijn bij deze beleving. Hieronder lees je meer over de voordelen van deze topcombinatie, hoe zo’n avond er ongeveer uitziet en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Direct onze prijzen weten?

                                  Download de prijslijst van Exclusive Deejays 

dj met zangeres

De combi tussen een DJ en vocalist(e)

Je bent ongetwijfeld nieuwsgierig naar het samenspel tussen de DJ en de vocalist(e). De DJ is de basis. Hij is verantwoordelijk voor de muziekkeuze, afgestemd op het publiek en de wensen die jij kenbaar hebt gemaakt. De zeer ervaren zangeres speelt daar heel goed op in. Zij improviseert op de muziek. Haar repertoire is heel breed en vanzelfsprekend weet de DJ exact welke nummers hij moet draaien om samen de juiste sfeer neer te zetten. Van heel erg freestyle of jazzy tot het daadwerkelijk meezingen van de tracks van de actuele hit- en dancelijsten: het is aan jou als opdrachtgever om vooraf te laten weten wat de wensen zijn. Wij zorgen dat het geregeld wordt!

Een DJ met zangeres of een band?

Heb je nog een dilemma: band of DJ voor je feest, event of bruiloft? De oplossing en het beste van twee werelden is dichtbij: een DJ met zangeres hét antwoord. Daarnaast zitten er nog een aantal voordelen aan een DJ met vocalist in plaats van een band:

  • Bands hebben altijd meerdere pauzes en dus zijn er op de avond momenten waarop de sfeer kan inzakken. De DJ gaat de hele avond door, ook als de zangeres even pauze neemt.
  • Het repertoire van een band is beperkt, terwijl de zangeres heel veel nummers kent en zelfs bij voor haar onbekende nummers makkelijk kan improviseren
  • Een band is duurder dan een combinatie tussen een DJ en zangeres. Je hebt slechts met twee personen te maken en ook de technische support is minder complex en dus goedkoper.

 

Eén en één is drie

Waarom zou je kiezen voor een DJ én een vocalist? De samenwerking tussen de DJ die de muziek draait en de zangeres die het nummer extra cachet geeft, is superkrachtig. Daarnaast staat er natuurlijk een extra persoon op het podium die niet alleen interactie heeft met de DJ, maar ook met het publiek. Met z’n tweeën voelen ze het publiek nog beter aan en dankzij hun ervarenheid spelen ze daar moeiteloos op in. De DJ en vocalist zijn altijd een duo dat regelmatig samen optreedt en dus gedeelde ervaring heeft. En dat merk je!

Een bruiloft om nooit te vergeten

Naast het feit dat de DJ’s van Exclusive Deejays vaak met een zangeres optreden op zakelijke events, openingen en privéfeesten, is deze combinatie vooral ook erg populair voor bruiloften. Jullie openingsdans omlijst door de prachtige stem van onze zangeres, een spetterend einde waar iedereen uit z’n dak gaat: het gaat gegarandeerd gebeuren als je hiervoor kiest.

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid