DJ met band

Op zoek naar écht memorabel entertainment op je event? Kies dan met Exclusive Beats van Exclusive Deejays voor de gouden combinatie van een DJ mét band. Onze professionele DJ’s zorgen voor de opzwepende beats – die worden perfect aangevuld met de sfeer van live muzikanten.

exclusive beats

A brand new live experience

Play

Direct meer weten over de werkwijze van Exclusive Deejays?

Band of DJ?

Of je nou een bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest of personeelsborrel organiseert: daar hoort muziek bij. En dan stel je jezelf al snel de vraag: band of DJ? Beide hebben zo hun eigen voor- en nadelen. Een live-band zorgt voor een dynamische sfeer, vanwege de interactie met het publiek. Máár ze nemen gemiddeld ook iedere drie kwartier pauze. En dat kan leiden tot een dipje in de sfeer van de avond. Een DJ gaat de hele avond door. Waarom eigenlijk kiezen? Wil je de sfeer die hoort bij live-muziek? En óók de hele avond muziek zonder onderbrekingen? Dan is Exclusive Beats voor jou dé oplossing! Hiermee combineer je de zekerheid van een DJ met het verrassingselement en de energie van een band. Of alleen een pianist, vocalist of saxofonist. Met Exclusive Deejays kun je alle kanten op! De professionals van Exclusive Deejays zijn op elkaar ingespeeld en zorgen voor een onvergetelijk evenement met allure.

Waarom kiezen?

Boek je Exclusive Beats? Dan kies je voor een zinnenprikkelend (avondvullend) concept zoals je dat nog niet eerder zag. De professionele en persoonlijke DJ’s van Exclusive Deejays nemen de leiding, met hem spreek je af hoe de avond eruit komt te zien. Muziekstijlen worden met jou afgestemd. De DJ wordt op een swingende en energieke manier versterkt door de live-artiest of live-band. Samen zetten ze de juiste sfeer neer, passend bij jouw evenement, locatie en gezelschap. Van zwoele jazz tot dampende dancetracks of moderne pophits. Ze vullen elkaar perfect aan! Samen voelen ze – dankzij hun ruime podiumervaring – het publiek nóg beter aan. En dat merk je!

DJ met band: een extra dimensie

Het samenspel tussen de DJ en de livemuzikanten, dat maakt Exclusive Beats uniek. Daarom werkt Exclusive Deejays alleen samen met talentvolle muzikanten die gewend zijn om op een podium te staan. Bovendien kunnen muzikanten, zoals een gitarist, saxofonist of zangeres zich vrij bewegen tijdens de performance. Als een van de muzikanten zich onder je gasten of het publiek begeeft tijdens het optreden, zorgt dit voor meer interactie. Kortom: onze DJ’s met band staan garant voor een unieke, onvergetelijke avond!

Exclusive Beats - Exclusive Deejays

Laat je uitgebreid adviseren door Exclusive Deejays

Een DJ met band: het zorgt zeker voor muzikaal en visueel spektakel! Op elk feest gaan de voetjes van de vloer. Heb jij interesse in deze gouden combinatie? Dan voorziet Exclusive Deejays je graag van meer informatie en gedegen advies. We laten je graag een impressie zien van de show die je voor ogen hebt. Samen kiezen we het perfecte entertainment voor jouw gelegenheid en gezelschap. Uiteraard verzorgen wij ook de bijbehorende technische ondersteuning en een setting met passende uitstraling. Dat kun je wel aan Exclusive Deejays overlaten!

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid