DJ huwelijksfeest?

De dag dat jullie samen in het huwelijksbootje stappen, is er één om te vieren. Jullie jawoord wordt natuurlijk ’s avonds afgetopt met een knalfeest! En daar hoort goede muziek bij. Met een wedding DJ van Exclusive Deejays weet je zeker dat de voetjes van de vloer gaan. Naast de beste playlist, zorgen we voor de beste technische ondersteuning en een perfecte uitstraling. Exclusive Deejays zorgt dat jullie gegarandeerd de mooiste dag van jullie leven hebben!

DJ Huwelijksfeest | Exclusive Deejays

Direct meer weten over de werkwijze van Exclusive Deejays?

DJ’s met een persoonlijke benadering

Wie zijn jullie? En wat zijn jullie plannen? Onze entertainmentspecialisten gaan graag met jullie in gesprek. Hoe komt jullie grote dag eruit te zien? Van wat voor muziek houden jullie? Hebben jullie een thema in gedachten? Zijn er andere bijzonderheden waar we rekening mee moeten houden? Kortom: we leren jullie én jullie plannen graag kennen. En onze dienstverlening stemmen we vervolgens volledig af op jullie wensen en voorkeuren!

Cheers to the happy couple

Een toost op de newlyweds? Een speciale openingsdans? Of misschien hebben de bezoekers wel iets leuks voorbereid? Onze professionele bruiloft DJ’s voelen jou en je gasten perfect aan en zorgen dat jullie huwelijksfeest gestroomlijnd verloopt. Dat geeft het bruidspaar de rust om gewoon van het feest te genieten en de liefde te vieren!

Geluid, licht en aankleding van je huwelijksfeest

Op je trouwdag wil je niets aan het toeval overlaten. Maar een goede voorbereiding is het halve werk. Zodra wij weten wie jullie zijn, waar jullie feestvieren en met hoeveel mensen, kunnen wij ook een gericht advies geven over andere zaken dan alleen de meest perfecte DJ. Het samenspel tussen licht en geluid maakt namelijk de sfeer compleet. Onze professionele apparatuur biedt de juiste technische ondersteuning. Onze DJ-booths ontwerpen we zelf, dus ook qua styling kiezen we voor een setting die past bij jullie thema en feestlocatie. Optionele extra’s zoals lichteffecten, luxueuze confetti en een aantrekkelijke dansvloer maken het feest van jullie huwelijk compleet. Samen met jullie organiseert Exclusive Deejays een spectaculair huwelijksfeest dat alle verwachtingen overtreft!

wedding dj

Yes, we do... Wedding Celebrations

Play

Waarom een DJ van Exclusive Deejays voor je huwelijksfeest?

  • Meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van DJ’s, licht en geluid
  • Team met professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring en live-artiesten die de DJ-act spectaculair aanvullen
  • Geavanceerde techniek afgestemd op de feestlocatie en het gezelschap
  • Unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen DJ settings
  • Uitstekende support in voorbereidingsfase en tijdens het feest
  • In bezit van Keurmerk Trouwen

Zijn deze pluspunten voor jullie aanleiding om kennis te maken? We willen jullie graag ontmoeten en inspireren, zodat een van onze DJ’s samen met jullie het huwelijksfeest onvergetelijk kan maken!

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid