DJ Huwelijk

Een DJ van Exclusive Deejays op jullie huwelijk zorgt voor veel meer dan alleen de muziek. Wij maken er met special effects, de juiste professionele apparatuur en persoonlijke playlist een spetterend huwelijksfeest van, zodat jullie bruiloft in stijl eindigt en voor alle gasten onvergetelijk blijft!

openingsdans bruiloft 2017

Wil je meer weten over de aanpak van Exclusive Deejays?

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid

DJ Huwelijk

Als er één dag is waarop je liever niets aan het toeval over laat, is het wel jullie huwelijksdag. In de maanden voor deze grote dag begint de voorpret en starten jullie met de voorbereidingen om van jullie bruiloft de mooiste dag van jullie leven te maken. Het feest waarmee jullie de dag eindigen, moet het hoogtepunt worden. Dan wil je jezelf ervan verzekeren van het een feest wordt dat alle verwachtingen overtreft. De DJ’s van Exclusive Deejays zijn pas tevreden wanneer zij zeker weten dat iedereen een topavond heeft gehad en maakt een spetterend feest van jullie huwelijk.

wedding dj

Yes, we do... Wedding Celebrations

Play

Een veelzijdige, persoonlijke DJ voor jullie huwelijk

De muziek en de sfeer zijn van grote invloed op het succes van jullie huwelijksfeest. Jullie persoonlijke muziekvoorkeuren zijn de basis van de playlist, die wij aanvullen met nummers uit onze uitgebreide database. Met floorfillers en klassiekers uit alle genres – van disco tot pop en house – maken we er samen met het bruidspaar en jullie gasten een spectaculair feest van.

Het samenspel tussen licht en geluid zorgt daarbij voor de juiste setting, passend bij het thema van jullie grote dag. Met allerlei special effects, zoals lichteffecten, luxueuze confetti en een aantrekkelijke dansvloer maakt de DJ het feest van jullie huwelijk compleet.

Advies van de DJ over jullie huwelijk

Goede samenwerkingen met kwalitatieve leveranciers zijn belangrijk om jullie dag te laten slagen. Voor een perfect en exclusief huwelijksfeest gaan wij daarom ruim van tevoren met jullie – en/of jullie weddingplanner/ceremoniemeester – in gesprek om te luisteren naar jullie wensen, maar ook om jullie van persoonlijk en professioneel advies te voorzien. De DJ van Exclusive Deejays put uit een jarenlange ervaring als het gaat om bruiloften en deelt zijn ideeën graag met jullie. Zodat het feest van openingsdans tot afsluiting een kroon is op jullie prachtige huwelijk en het enige wat jullie te doen staat genieten is!

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op