DJ Boeken?

Wil je een DJ boeken voor je bruiloft, jubileum of een andere feestelijke aangelegenheid? Of zoek je een professionele DJ voor een zakelijk evenement? Als je ervoor kiest om bij Exclusive Deejays een DJ te boeken, weet je zeker dat het feest een succes wordt. Lees hieronder verder voor alle mogelijkheden.

Direct de prijslijst van Exclusive Deejays downloaden

dj boeken

Zoek je de beste DJ voor jouw event? Wil je weten welke mogelijkheden er zijn om jouw event tot een succes te maken? We vertellen je er graag alles over! Neem direct contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk contact.

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid

Kies voor een DJ van Exclusive Deejays

Omdat onze DJ’s stuk voor stuk beschikken over jarenlange ervaring op de meest uiteenlopende gelegenheden, weten zij precies wat er nodig is voor een grandioos feest. Ons team van mannelijke en vrouwelijke DJ’s voelt de sfeer feilloos aan en beheerst de meest uiteenlopende muziekstijlen. Wil je een DJ inhuren voor jouw privé, zakelijke of publieksevenement, vertrouw dan op de ervaring en professionaliteit van Exclusive Deejays!

 

Meer dan alleen een DJ boeken

Bij Exclusive Deejays kun je een ervaren, flexibele en representatieve DJ boeken, maar we bieden meer. Wanneer je bijvoorbeeld een DJ in combinatie met een live-act wilt inhuren, kun je ook bij ons terecht. Wij werken samen met professionele muzikanten voor exclusief entertainment op elk feest. Wat dacht je van een gitarist, saxofonist, percussionist, violist of MC vocalist? Deze live-artiesten improviseren probleemloos op de muziek die onze DJ draait, of dat nu klassiekers zijn of de allernieuwste hits. Boek een DJ van Exclusive Deejays voor een evenement met allure en verras het publiek met het spectaculaire samenspel tussen de DJ en live-act! De styling van onze luxe dj-booth, lichteffecten en bijpassende special effects maken de setting compleet.

 

DJ boeken voor een evenement?

Wanneer je een DJ wilt boeken die past bij de sfeer en stijl van jouw feest of evenement, is het fijn om jouw wensen en voorkeuren kenbaar te kunnen maken. Bij Exclusive Deejays bespreken we natuurlijk eerst samen alle ideeën en mogelijkheden. Tel daar onze ervaring, flexibiliteit en professionele technische uitrusting bij op en je bent verzekerd van een succesvol evenement en spectaculair feest. Kom eens kijken tijdens onze kijkavonden en neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek als je interesse hebt om een DJ te boeken!

This is how we party (in style)!

Play