DJ Bedrijfsfeest

DJ voor een bedrijfsfeest inhuren?

Op een bedrijfsfeest raak je met een DJ altijd de juiste snaar. Ongeacht het publiek of het doel van het zakelijke feest: met zoveel keuze in muziek, kan een DJ zonder twijfel de juiste sfeer creeren die volledig past. Is subtiele muzikale support nodig tijdens een receptie? Mag het dak eraf omdat het bedrijf een jubileum te vieren heeft? Of moet het superspectaculair en met special effects vanwege een productintroductie? Exclusive Deejays heeft zeer veel ervaring als het gaat om DJ’s op bedrijfsfeesten en corporate events. We mogen bedrijven als Coolblue, ING, Mercedes, Coca-Cola en Mediamarkt al tot onze klanten rekenen. Maar we zijn ook heel veel actief in het reguliere bedrijfsleven en het mkb. Alles regelen wij tot in de kleinste details. Dus ook de techniek als je besluit om een feest op je eigen bedrijf te vieren. Ons gaat niets ver: zelfs een werkplaats of magazijn toveren we om tot een spetterende club!

Meer weten over onze aanpak? Maak een vrijblijvende afspraak op onze eigen locatie (je kunt hier ook de dj-settings bekijken) of vraag direct onze prijslijst aan.

dj brabant

De beste DJ voor een businessevent

Hoe vind je nu de beste DJ voor een zakelijk evenement? Het aanbod is groot, de kwaliteit niet altijd goed in te schatten. Begin altijd bij het begin. Zoek je enkel een indivuduele DJ of wil je juist graag sparren met een bedrijf dat je ook kan ondersteunen in techniek of zelfs de aankleding van de ruimte met verlichting en geluid? Maak enkele belangrijke afwegingen.

Een individuele DJ boeken

Je hoeft niet lang te zoeken om een eindeloze lijst zelfstandige DJ’s te vinden die voor feesten te boeken zijn. Van een student die wat wil bijverdienen tot een wat oudere DJ die van zijn hobby in de weekenden zijn werk heeft gemaakt. Er is genoeg te kiezen. Een belangrijk bezwaar? Wie vervangt de DJ als hij onverhoopt ziek is of niet op komt dagen? Het bedrijfsfeest moet doorgaan, hoe dan ook. En plots zit je met een probleem als DE sfeermaker niet komt. Kortom, in zee gaan met een eenpitter kan om deze reden risicovol zijn.

Een DJ inhuren via een boekingsbureau

Wanneer je een boekingsbureau inschakelt, weet je zeker dat je extra kosten gaat maken. De booker wil immers ook een fee ontvangen. Daar staat tegenover dat je wel meer zekerheid hebt. Technische support heb je meestal niet als je een DJ boekt via een agency. Dat betekent dat je geen sparringpartner hebt die meedenkt over de aankleding van de ruimte, om maar eens iets te noemen.

Dé DJ specialist inschakelen

Exclusive Deejays is een van de grootste en meest ervaren DJ-organisaties van Nederland. Bij ons ben je altijd verzekerd van een representatieve en ervaren DJ met de juiste technische voorzieningen. Onze grote pool met ervaren DJ’s maakt het mogelijk om steeds de beste match te maken. Aanvullend bieden wij (eveneens met onze eigen mensen) allround support.

Denk aan:

  • Geluidinstallaties passend bij de ruimte, het publiek en eventuele omgevingseisen
  • Technische ondersteuning tijdens het bedrijfsfeest of event, bijvoorbeeld wanneer er een speech is of een productintroductie
  • Creatief meedenken op conceptniveau, bijvoorbeeld over een thema, een spectaculaire opening of feestelijke finale met special effects
  • Het maken van 3D visuals voor aankleding en lichteffecten in de ruimte
  • Coordinatie en samenwerking met andere partijen, zoals eventmanagement, catering en facilitymanagement

DJ voor een bedrijfsfeest boeken?

High end combi: DJ met live artiesten

Absoluut een favoriete act voor veel ondernemers en corporates die een DJ voor een bedrijfsfeest boeken bij Exclusive Deejays: Exclusive Beats. Het is een zinnenprikkelende acts met live artiesten en een DJ. Er gebeurt zoveel op het podium, dat elke keer het dak erafgaat. Iets voor jouw corporate event? Zeker weten! 😉

 

exclusive beats

A brand new live experience

Play

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid