Vrouwelijke DJ
Candy for eyes and ears

Onze vrouwelijke DJ’s staan gegarandeerd hun mannetje achter de draaitafel. Het kan een extra dimensie geven aan het feest; een vrouw achter de dj-booth maakt indruk, is uniek en anders dan anders. Net als haar mannelijke collega’s is onze vrouwelijke DJ allround en beschikt zij over ruime ervaring als sfeermaker.

Onze ervaren vrouwelijke DJ’s voelen de sfeer op ieder feest feilloos aan, waardoor je verzekerd bent van de perfecte muzikale ondersteuning en een ongekend hoogtepunt. Looks & beats, daarmee trek je zeker de aandacht!

vrouwelijke dj

Allround vrouwelijke DJ
De DJ’s van Exclusive Deejays, waaronder onze vrouwelijke DJ, zijn van alle markten thuis. Zij beheersen muziekstijlen voor jong en oud, van disco tot en met rock en van de seventies tot en met de nieuwste hits tot in de puntjes. Met een ruime muziekdatabase passen zij zonder problemen de muziekstijl aan het thema van het feest en aan het aanwezige publiek aan. Lichteffecten en eventuele special effects maken de sfeer in de zaal compleet en zorgen voor de juiste, feestelijke setting. Verder zorgt Exclusive Deejays er natuurlijk voor dat iedere DJ perfect voorbereid aan de slag gaat op elk evenement.

Vrouwelijke DJ op jullie bruiloft?
Wanneer je kiest voor een DJ op jullie bruiloft en op zoek bent naar een leuke twist is een vrouwelijke DJ een origineel idee. Als je ervoor kiest om de DJ voor jullie huwelijksfeest bij Exclusive Deejays te boeken, mag je vertrouwen op jarenlange ervaring, professionaliteit en deskundig advies over de muziekkeuzes en styling van de locatie met exclusieve lichteffecten.

Benieuwd naar onze vrouwelijke DJ’s?
Wil je jouw wensen voor jubileum, bruiloft of zakelijk evenement bespreken met Exclusive Deejays en onze vrouwelijke DJ? Of wil je onze DJ graag inhuren in combinatie met professionele live-artiesten? In een vrijblijvend gesprek lichten we graag onze werkwijze en mogelijkheden toe, maar luisteren we vooral naar jouw wensen. Samen met onze vrouwelijke DJ leggen we samen van tevoren de basis voor een fantastisch feest.

Stel al je vragen aan Naud en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid
vrouwelijke dj
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten