Vrouwelijke DJ
Candy for eyes and ears

Onze vrouwelijke DJ’s staan gegarandeerd hun mannetje achter de draaitafel. Het kan een extra dimensie geven aan het feest; een vrouw achter de dj-booth maakt indruk, is uniek en anders dan anders. Net als haar mannelijke collega’s is onze vrouwelijke DJ allround en beschikt zij over ruime ervaring als sfeermaker.

Onze ervaren vrouwelijke DJ’s voelen de sfeer op ieder feest feilloos aan, waardoor je verzekerd bent van de perfecte muzikale ondersteuning en een ongekend hoogtepunt. Looks & beats, daarmee trek je zeker de aandacht!

Vrouwelijke deejays

DJ DINA van Diest

House - Lounge

DJ DINA van Diest is één van de nieuwste en vrouwelijke aanwinsten in de dj wereld. Deze stralende dame laat je dansen op heerlijke swingende beats. Haar enthousiasme achter de draaitafels voelt iedereen op de dansvloer terug.

DINA begon met draaien op verschillende netwerk evenementen en clubs door het hele land, maar ook internationaal is zij niet meer onbekend in de DJ wereld. Zij heeft onder andere gedraaid in Dubai, Griekenland, Polen en Slowakije maar ook Ibiza en Mallorca zijn voor haar geen onbekend terrein meer.

 

Amica Nova

House - Lounge - Commercieel - Allround

Amica Nova kwam met de entertainmentwereld in aanraking tijdens haar periode als danseres. Al snel bleek dat ze een natuurlijke aanleg had voor het entertainen van de gasten. Met hulp van bekende DJ’s, motivatie en talent schoot haar carrière als DJ in korte tijd omhoog. Inmiddels staat ze wekelijks op de meest uiteenlopende events en locaties in binnen – en buitenland. Amica Nova is een open, enthousiaste persoonlijkheid die staat voor te gekke performances. Deze dynamische dame combineert looks met muzikaal talent.

DJ Kit-T

House - Lounge - Club - Allround

DJ Kit-T draait inmiddels meer dan 10 jaar op de meest uiteenlopende events. Het draaien heeft haar een aantal jaren geleden doen besluiten haar carrière als advocaat te beëindigen en te kiezen voor haar passie en grote liefde: muziek! En met succes, want zij draait nu veelvuldig in bekende clubs in binnen – en buitenland alsmede op bruiloften en bedrijfs-/personeelsfeesten. Recent is DJ Kit-T in de media uitgeroepen tot meest succesvolle Female DJ met als beloning o.a. optredens in het hoofdprogramma van De Toppers en een registratie van LINDA TV. Haar enorme flexibiliteit en vermogen om snel aan te passen maakt haar tot de favoriete DJ van velen.

DJ Seré

House - Lounge - Club - Allround

Seré is een echte levensgenieter die in de zesde versnelling leeft als DJ, producer, creatieveling, bonne vivante én fashionista. Haar sets zijn een muzikale rondreis waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Ze is gespecialiseerd in melodische Deep House, funky Tech House en sexy House muziek met een herkenbaar tintje. Ze draait haar hand ook niet om voor een mix van originele, nostalgische & recente sfeermakende platen. Niets is haar te gek en ze mag met recht een echte Allround DJ worden genoemd. Deze sprankelende persoonlijkheid brengt gegarandeerd leven in de brouwerij en krijgt de voetjes altijd van de vloer!

DJ Eno-C

House - Lounge - Commercieel - Allround

Wanneer de beeldschone Eno-C in de DJ-Booth stapt is iedereen het er over eens: zij is zowel een plezier voor het oor als voor het oog. De Nederlandse schone was een wereldwijd succesvol model en groeide uit tot een publiekslieveling in de internationale housewereld. Ze werkte 10 jaar voor vele grote merken als Versace, Gucci en Escada. Tijdens haar modellencarrière ontdekte ze haar liefde voor de housemuziek. Wat begon met het kopen van wat tracks, resulteerde als snel in een carrière als de skillvolle DJ Eno-C. En u kunt haar boeken voor een spetterende avond!

Allround vrouwelijke DJ
De DJ’s van Exclusive Deejays, waaronder onze vrouwelijke DJ’s, zijn van alle markten thuis. Zij beheersen muziekstijlen voor jong en oud, van disco tot en met rock en van de seventies tot en met de nieuwste hits tot in de puntjes. Met een ruime muziekdatabase passen zij zonder problemen de muziekstijl aan het thema van het feest en aan het aanwezige publiek aan. Lichteffecten en eventuele special effects maken de sfeer in de zaal compleet en zorgen voor de juiste, feestelijke setting. Verder zorgt Exclusive Deejays er natuurlijk voor dat iedere DJ perfect voorbereid aan de slag gaat op elk evenement.

Vrouwelijke DJ op jullie bruiloft?
Wanneer je kiest voor een DJ op jullie bruiloft en op zoek bent naar een leuke twist is een vrouwelijke DJ een origineel idee. Als je ervoor kiest om de DJ voor jullie huwelijksfeest bij Exclusive Deejays te boeken, mag je vertrouwen op jarenlange ervaring, professionaliteit en deskundig advies over de muziekkeuzes en styling van de locatie met exclusieve lichteffecten.

Benieuwd naar onze vrouwelijke DJ’s?
Wil je jouw wensen voor jubileum, bruiloft of zakelijk evenement bespreken met Exclusive Deejays en onze vrouwelijke DJ? Of wil je onze DJ graag inhuren in combinatie met professionele live-artiesten? In een vrijblijvend gesprek lichten we graag onze werkwijze en mogelijkheden toe, maar luisteren we vooral naar jouw wensen. Samen met onze vrouwelijke DJ leggen we samen van tevoren de basis voor een fantastisch feest.

Stel al je vragen aan Naud en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid
vrouwelijke dj
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten