Stijlvolle bruiloft

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Zijn jullie voor jullie stijlvolle bruiloft op zoek naar een goede DJ? Exclusive Deejays barst van de ervaring en referenties. We hebben alle ingredienten in huis om van jullie huwelijksfeest een onvergetelijke happening te maken.

wedding dj

Yes, we do... Wedding Celebrations

Play

Muziek passend bij jullie wensen en voorkeuren

Het feest op je bruiloft moet passen bij jullie smaken en voorkeuren. Daarom nemen we altijd uitgebreid de tijd om alles goed voor te bereiden. We kiezen de beste DJ voor jullie feest en zorgen ervoor dat al jullie wensen in kaart zijn gebracht. Zijn er speciale momenten op de avond die extra aandacht verdienen? Bijvoorbeeld de opening of afsluiting? Wij vertellen graag alles over de verschillende special effects waarmee we knallend van start gaan of juist afsluiten!

DJ met live musicians

Geef je trouwfeest een extra dimensie door het optreden van de DJ te verrijken met de live beats en klanken van live musicians. Van een saxofonist, violist of percussionist tot een zanger(es) of MC. Wij beschikken over een groot aantal artiesten die uiteenlopende muziekstijlen beheersen en bij de nieuwste beats en de grootste klassiekers moeiteloos aansluiting vinden. Jullie trouwfeest wordt door deze interactie extra bijzonder!

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid