Maatwerkoplossingen

Soms is een event niet in een hokje te stoppen, zijn er specifieke uitdagingen of wil je het anders aanpakken dan anders. Ons is geen uitdaging te groot! Transformeer je tuin tot een festivalterrein, maak van een kerk een (trouw)feestlocatie, verander een warehouse in een danceclub of ontvang je gasten in een tot restaurant omgetoverde kantooromgeving. Als het aankomt op beleving, technische support en topentertainment, nemen wij je graag alle zorg uit handen.

Ondersteunende techniek

Zeker bij een unieke locatie of een specifieke setting, komt de invulling van techniek heel nauw. Wellicht zijn er weinig voorzieningen of zijn aanpassingen nodig om de optimale beleving bij je gasten of publiek te realiseren. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij de volledige situatie snel in beeld hebben en je hier goed over kunnen adviseren. Een goed begin is het halve werk: raadpleeg ons dus bij voorkeur zo vroeg mogelijk in het traject.

Jarenlange partnerships

Bijzondere feesten vragen om een nauwe samenwerking tussen betrokken partijen. Al jarenlang werken wij intensief samen met andere eventspecialisten. Van high end cateraars tot de beste decorateurs, tentenexperts, facilitaire bedrijven, eventbureaus en weddingplanners. Wij delen ons netwerk graag met je, dus stel gerust al je vragen!

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid

Stel al je vragen aan Kasper en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op