Audiovisuele support

De basis voor elk geslaagd feest of topevent is een DJ van Exclusive Deejays. Wat echter ook niet mag ontbreken is de juiste technische support. Met onze kwalitatieve apparatuur ben je verzekerd van optimaal geluid en een sfeervolle beleving.

audiovisuele support

De beste apparatuur voor een optimale beleving

Diverse factoren bepalen welke technische ondersteuning van de DJ noodzakelijk is. Bijvoorbeeld de (omvang van) de ruimte, de akoestiek en het aantal gasten dat je ontvangt. Wanneer je kiest voor Exclusive Deejays hoef jij je hier geen zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat de DJ beschikt over alle technische ondersteuning die nodig is. Bovendien is het onze missie om al die technische apparatuur zo onzichtbaar mogelijk te houden. Waar het om draait is enkel en alleen de beleving!

tips trouwen bruiloft

Bereik de ultieme sfeer

Vanzelfsprekend zijn de beats van de DJ leading. Maar wist je dat de omringende sfeer minstens zozeer bijdraagt aan het slagen van je feest? Exclusive Deejays maakt de beleving compleet door het creëren van de juiste lichtsetting, het toevoegen van special effects en alle andere details die de sfeer compleet maken.

Brede support 
Ondersteunende techniek zit ‘m niet alleen in sfeerverlichting en special effects. De technici van Exclusive Deejays bieden ook support bij bijvoorbeeld presentaties of speeches, videomapping en streaming.

Stel al je vragen aan Naud en zijn team eventspecialisten!

Neem direct contact op

De 6 zekerheden van Exclusive Deejays:

1
Professionele, representatieve DJ’s met jarenlange ervaring
2
Groot aanbod in live artiesten die de DJ kunnen ondersteunen
3
Techniek en sfeer afgestemd op de feestlocatie, gezelschap en budget
4
Totaaloplossingen met styling en entertainment voor concepten en thema's
5
Exclusieve en unieke uitstraling door in eigen huis ontworpen booths en settings
6
Gegarandeerd de beste support, optimale bereikbaarheid en absolute zekerheid
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten